Untold Konfo Junior

Jeugdvoorstelling in de herfstvakantie: Untold Konfo Junior

Jeugdvoorstelling in de herfstvakantie: Untold Konfo Junior speelt speciaal voor de Black Achievement Month in OBA Bijlmerplein. Kinderen van 6 jaar en ouder krijgen op zaterdag 27 oktober om 14:30 een sneakpreview van de voorstelling met aansluitend een gratis workshop van 30 minuten waarbij families kennis kunnen maken met African Performance Arts.Lees verder

ZOJazz Lounge

ZOJazz Lounge – Jazzy Gospel Vibes

De ZOJazz Lounge is een maandelijks terugkerende avond in Cultureel Centrum Gouden Leeuw 900 waar de charismatische host Graziëlla Hunsel Rivero het publiek trakteert op een muzikale jazzsensatie. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende jazziconen en thema’s de leidraad vormen van dit avondvullende jazzevent. Op 26 oktober gaan de deuren van de ZOJazz Lounge weer open!
Lees verder

1 Jaar Bijlmer&Meer

1 Jaar Bijlmer&Meer!

Giovanni Fränkel, de geboren en getogen Amsterdammer met Surinaamse roots en een grote affiniteit met het stadsdeel Amsterdam Zuidoost viert samen met zijn team de eerste verjaardag van de Bijlmer&Meer. Zonder een journalistieke achtergrond, maar wel 20 jaar actief aan de commerciële kant in de media is deze ondernemer pur sang, erin geslaagd om in Amsterdam Zuidoost elke maand de kleurrijke en gevarieerde Bijlmer&Meer krant op de mat te laten vallen.
Lees verder

Ondernemer van de maand Arno Bottse

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Arno Bottse, ik ben in 1991 geboren te Paramaribo en in mijn tweede levensjaar met mijn moeder en twee oudere zussen naar Nederland verhuist.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Ik houd van voetbal, fitness en ondernemen.

Lees verder

Dennis Daniels

Bijlmer van Dennis Daniels

Gezinssituatie: Ik ben alleenwonend en ik ben gezegend met een zoon Dynian die bij zijn moeder woont. Gelukkig heb ik goed contact met beiden.

Hobby’s: Ik heb diverse hobby’s die ik af en toe uitoefen zoals de kleine luchtvaart: ik ben privé piloot van eenmotorige vliegtuigen tot en met 2000 kg. Er zijn zoveel mooie dingen op de aarde te bewonderen vanuit de lucht! Daarnaast houd ik van muziek en bespeel graag piano en basgitaar. Gezondheid is ook een hobby. Ik houd mij onder de naam Daniels Nutrigeneeskunde bezig met natuurlijke medicijnen, voeding en pijnbestrijding. En tenslotte sport: ik doe aan fitness, vechtsporten en wandelen.
Lees verder

Bijlmer Sounds

Bijlmer Sounds

In een halve eeuw heeft de Bijlmer zich ontwikkeld tot een levendige, veelzijdige buurt, waar muziek al vanaf het begin een belangrijke rol speelt. Die muziek speelt de hoofdrol in de expositie Bijlmer Sounds, die te zien is in het atrium van het Cultureel Educatief Centrum (CEC).
Lees verder

DBUFF

Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF)

Van 1 tot en met 4 november vindt de vijfde editie van DBUFF plaats. Kom genieten van een mooie selectie van 35 Black Films; films van zwarte makers en met een overwegend zwarte cast.  Het aanbod van DBUFF2018 is breed: er is voor ieder wat wils! Van romantische comedy’s en thrillers tot aan drama’s en documentaires. Maar praat ook mee tijdens de interessante talks en ontmoet internationale gasten uit de filmindustrie. Daarnaast zijn er ook netwerkborrels, food & drinks, een film quiz, karaoke en een afterparty. Je hebt maar één keer per jaar de kans dit bijzonder festival te ervaren. Dit wil je niet missen!
Lees verder

ZO!Meetup

De ZO!Meetup komt terug

Wegens succes geprolongeerd: de ZO!Meetup. De tweede editie is op woensdag 24 oktober dit jaar van 12.00 tot 19.00 uur in de Hogeschool van Amsterdam aan de Fraijlemaborg  133. ‘Doe mee. De ervaring leert dat je niet alleen ideeën en initiatieven kwijt kunt, maar ook nieuwe dingen ontdekt,’ stelt Dirk de Jager, lid van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost. Hij verwacht er, net als tijdens de eerste editie van 2017, waar ruim vierhonderd deelnemers op af kwamen, weer veel van. ‘Ik zit hier nu een aantal maanden en merk dat er in Zuidoost ontzetten veel bewoners en organisaties met elkaar samenwerken. Dat is super om te zien!’
Lees verder

Sport en Springfestijn

Sport en Springfestijn in de herfstvakantie

In de herfstvakantie kun je  met je Stadspas in het Bijlmersportcentrum meedoen met het “Sport en Springfestijn”. Je kan de hele middag springen op verschillende luchtkussens zoals een luchtkasteel en een stormbaan en meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Deze activiteit is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.
Lees verder