A9 Gaasperdammerweg

7 t/m 9 december onderhoudswerkzaamheden op A9 Gaasperdammerweg

In de nacht van vrijdag 7 december 23.00 uur tot zaterdagochtend 8 december 9.00 uur en in de nacht van zaterdag 8 december 23.00 uur tot zondag 9.00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit op de A9 Gaasperdammerweg tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht. Het is een vervolg op de werkzaamheden van oktober. Om het werk uit te voeren is de A9 Gaasperdammerweg in beide richtingen afgesloten. Met uitzondering van de oprit S111 Muntbergweg richting A2 Utrecht/Amsterdam zijn alle tussenliggende op- en afritten dicht. Let op: De rijbaan richting van Diemen wordt beide nachten om 23:59 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Houd rekening met extra reistijd van maximaal 10 minuten.
Lees verder

S111 Muntbergweg

Oprit S111 Muntbergweg naar A2 richting Utrecht/Amsterdam afgesloten

De oprit S111 naar de A2 richting Utrecht/Amsterdam is afgesloten van vrijdag 23 november 22.00 uur tot maandag 26 november 05.00 uur. Dit betekent dat verkeer komende vanaf de Muntbergweg/AMC dit weekend niet via deze oprit naar de A2 richting Utrecht of de A9 richting Amstelveen/ Schiphol kan rijden. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De extra reistijd bedraagt 5 Minuten. De afrit is wel gewoon beschikbaar.
Lees verder

Cafe Misty

Cafe Misty, waarin een klein café groot kan zijn

Muziek is de taal die iedereen spreekt. En als er een familie is die dat weet én dat hun klanten dagelijks laat ervaren, zijn dat de eigenaren van café Misty de Familie Natha. De ouders Harry en Hilda zijn al 50 jaar getrouwd en werken al 20 jaar in het café op het Holendrechtplein. Een café waar gezongen wordt door iedereen die dat wil, grenzen vervagen.
Lees verder