Over ons

Bijlmer&Meer is de krant van Zuidoost!

Bijlmer&Meer heeft een oplage van 35.000 exemplaren en verschijnt twee-wekelijks bij de huishouden in Amsterdam Zuidoost, Duivendrecht, Diemen Zuid en Abcoude op de deurmat. Naast de huis-aan-huisverspreiding in Amsterdam Zuidoost is Bijlmer&Meer ook verkrijgbaar bij een dertigtal distributie punten.

Het doel van Bijlmer&Meer is inwoners van stadsdeel Zuid te informeren met lokaal nieuws, bestuurlijke informatie, wetenswaardigheden en evenementen als ook wijkgerichte en lokale adverteerders de mogelijkheid bieden buurtbewoners te bereiken. De redactie is onafhankelijk tenzij anders aangegeven.

In dit online tijdperk geldt de kracht van papier nog steeds. Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia van 2019 blijkt dat 70 procent weleens een lokale krant leest en 81 procent meerdere exemplaren.
Bijna ieder nummer wordt door 56 procent van de inwoners gelezen. Uit dit onderzoek blijkt ook dat 59 procent van de inwoners interesse
heeft in lokale onderwerpen en dat 70 procent de lokale krant als informatiebron gebruikt.

Daarbij let 70 procent op de aanbiedingen van winkeliers en 63 procent van de lezers leest driekwart van de hele krant of meer. Hij wordt dus uitgespit, inclusief de advertenties.

Uit lokale onderzoeken blijkt ook dat inwoners aangeven dat de lokale krant de belangrijkste informatiebron is om belangrijke lokale informatie te krijgen.

Met Bijlmer&Meer zitten we bovenop het nieuws dat inwoners graag lezen. Daarom is het een ideaal platform om je advertentie in de bus te krijgen bij jouw klanten.

Ook online hebben wij een bereik opgebouwd met onze nieuwswebsite. Wil je hier adverteren, dan is dat ook mogelijk.

Informatie en tarieven  Wil je meer informatie over onze uitgaven, advertentieformaten en/of tarieven?
Neem gelijk contact met ons op via mail; info@bijlmerenmeer.nl of  bel;  06 – 524 33 721